Eten & drinken

  1. Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) - Feiten, Fabels en Foliumzuur

    Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) - Feiten, Fabels en Foliumzuur

    Hoeveel vitamines en mineralen heb je echt nodig? En is dat de ADH? Lees het hier!

    Lees meer »
  2. De Schijf van Vijf - Verouderd of Toch Relevant voor Gezond Eten?

    De Schijf van Vijf - Verouderd of Toch Relevant voor Gezond Eten?

    Gezond eten start met het raadplegen van de Schijf van Vijf. Tenminste, dat wordt ons sinds 1953 al verteld

    Lees meer »
  3. Appelazijn: waar is appelciderazijn goed voor?

    Appelazijn: waar is appelciderazijn goed voor?

    Ben je al bekend met appelazijn? Wij zien het steeds vaker in allerlei blogs en health magazines verschijnen.

    Lees meer »
  4. Mocktails: 3x gezonde mocktail recepten met chaga

    Mocktails: 3x gezonde mocktail recepten met chaga

    Tijd voor een feestje! Of dat nu voor een BBQ is, een verjaardag of gewoon zomaar; een feestelijke cocktail

    Lees meer »
  5. Waarom biologisch eten écht beter is

    Waarom biologisch eten écht beter is

    Je gezondheid, dierenwelzijn en het milieu. Drie redenen waarom je beter biologisch kunt eten. Maar veel

    Lees meer »
  6. Kaneel: welke soort gezond is, hoe het helpt tegen rouwvliegjes en nog meer leuke tips en weetjes

    Kaneel: welke soort gezond is, hoe het helpt tegen rouwvliegjes en nog meer leuke tips en weetjes

    Kaneel is gezond! En veelzijdig. Je kunt het gebruiken als ongediertebestrijder en het helpt tegen slechte

    Lees meer »
  7. Snijden en bereiden: alles over koken met knoflook

    Snijden en bereiden: alles over koken met knoflook

    Vraag Nederlanders naar hun eerste ervaring met knoflook en je hoort steevast: ‘een broodje shoarma met

    Lees meer »
  8. Basilicum: de soorten en wat je er allemaal mee kunt maken

    Basilicum: de soorten en wat je er allemaal mee kunt maken

    Er bestaan heel veel verschillende soorten basilicum – ook wel koningskruid genoemd. Elk soort heeft

    Lees meer »
  9. Nooit meer lang verkouden met zelfgekweekte knoflook

    Nooit meer lang verkouden met zelfgekweekte knoflook

    In de jaren vijftig kwamen er veel gastarbeiders naar ons land om te werken. En die namen natuurlijk

    Lees meer »
  10. Gezond blijven én afvallen met walnoten

    Gezond blijven én afvallen met walnoten

    Toen ik nog een klein meisje was, nam mijn vader elke week verse walnoten voor me mee van de markt. Die

    Lees meer »
Pagina
DeGezondeWereld © Copyright. Alle rechten voorbehouden.